Medlemskap

Medlemskap i Norsk Brettseilerklubb 2023

Vennligst les nøye gjennom de punkter under som er aktuelle for deg FØR du går videre!

Får å gjøre medlemskapet mer fleksibelt har vi fra 2023 delt opp i 3 deler:

  1. Medlemskontingent: Behøves om du skal delta på regatta eller kun ønsker å støtte klubben.
  2. Seilnummer: Behøves om du skal delta på regatta eller om du kun ønsker å beholde nummeret uten å betale medlemskontingenten.
  3. Internasjonal NBK deltagerlisens: Behøves kun om du skal delta internasjonalt.

Hvis du skal betale for to eller flere medlemskap eller seilnummer, må du betale for en person om gangen. Dette er fordi betalingssystemet ikke aksepterer trekk av to medlemskap/seilnummer samtidig.

Junior er til og med fyllte 18 år det inneværende kalenderår. Juniorer som betaler medlemskontingent, betaler ikke noe for seilnummeret hvis de benytter kupong koden «nbkjunior» i kassen. Hvis det er betalt for medlemskontingent og ikke seilnummer, kan samme kode benyttes uten å betale noe.

Ved kun betaling av seilnummer, må dette i utgangspunktet gjøres via Vipps. Dette er fordi alle seilnummer er knyttet opp som et fast «abonnement» som kun er mulig via Vipps i vår løsning. Hvis du ikke har Vipps og ønsker å betale med bankkort (Visa/Mastercard), send oss en email så fikser vi dette manuelt.

Behøves kun om du skal delta i internasjonale regatter. For at NBK skal kunne ha oversikt over hvilke medlemmer/utøvere som deltar på internasjonale konkurranser – og for å sikre riktig bruk av NBK sine utgifter, må alle som skal delta internasjonalt betale lisens i de klasser de skal delta i det inneværende år. Dette bør gjøres av den enkelte ved starten av sesongen slik at NBK kan sikre at den internasjonale kontingenten er betalt til riktig klasseklubb.

Seilnummer er satt opp som et abonnement. Hvis du betaler med Vipps, vil dette beløpet trekkes fast hvert år – frem til du selv skrur av dette under «min konto». Et fast trekkbeløp fungerer kun med betaling fra Vipps (ikke med kort).

Utøvere som skal delta i Norgescup, NM og/eller internasjonalt må i tillegg til medlemskontingent og seilnummer, betale en egen forsikringslisens til Norges Seilforbund (NSF) og dessuten være medlem i en forening tilsluttet NSF.

Hvis du var medlem i 2022, velg det samme seilnummeret – sjekk 2022 registeret her. Var du ikke medlem eller ønsker et nytt nummer må dette først godkjennes ved å sende oss en email her. Du kan se registeret for 2023 (etterhvert som det fylles opp) her…

Hvis noe ikke fungerer, send oss en melding her.

2. Velg seilnummer

Hvis du hadde et seilnummer i 2022 skal du velge dette. Hvis du ikke hadde et seilnummer i 2022 eller ønsker et nytt, må du først sende oss en forespørsel på ønsket seilnummer på email her

Viser 401–416 av 417 resultater

4. Oppsummering

Handlekurven din er tom.

Tilbake til butikken