NC 2 på Glesvær vel overstått

Da var NC 2 på Glesvær vel overstått med mye bra seiling og sosialisering. Forholdene var av ypperste sort med vind som varierte fra 4 m/s til 12 m/s slik at alle fikk vind de trives i. 8 race ble gjennomført for både BIC og RS:X og vinnere kåret etter gode fighter alle steder i feltet.

Resultater finnes her: NC 2 resultater – 2018

 

NC 2 markerte også slutten på RS:X sin kvalifisering til World Sailing Youth Worlds. I denne klassen toppes rankingen av Sofia Fregosi Maaø og Henrik Wetlesen Borge. Endelig uttak blir gjort av NSF i nær fremtid. For BIC er kvalifiseringen til Youth Olympics nå 2/3 gjennomført. Det gjenstår NC 3 på Hvasser før endelig uttak kan gjøres av NSF i denne klassen. Kun 1 poeng skiller seilerne så her lever spenningen til  «AP over A» heises om søndagen 17/6. Link til info om YOG kan finnes her: YOG

Ranking etter 2 NC finnes her: NC ranking – 2018

 

Foto: Hartas Production