Seilingsbestemmelser for Norgescup og FUN klassen er klar

FUN2018

Seilingsbestemmelser-Norgescup-2018

 

I år blir det helt nye seilingsbestemmelser for slalom, formula og foil. Største endringen fra tidligere er:

  • Det er nesten ingen begrensninger på utstyr. Det vil si at man kan benytte freeride utstyr i slalom, eller for den del et formulabrett.
  • Man kan seile foil i lag med slalom og formula
  • Formula og slalom arrangeres samme helg. Blir det marginal vind, så seiler vi bare formula. Blåser det stiv kuling, så seiler vi bare slalom. Er det noe i mellom, så seiler vi begge deler, men ikke parallelt.

Dette er en prøve, der vi har hentet mye fra Danmark. Jeg ønsker tilbakemeldinger på hvordan dette fungerer i løpet av 2018, og vil bruke tilbakemeldingene til eventuelle endringer i 2019. Dere kan gi tilbakemeldinger når vi treffes på Norges Cup, på tlf 996 42 356 eller på oyvbirk@gmail.com.

 

Vi sees på Glesvær!