NSF kåret Gerd Espelid til årets ildsjel

NSF kåret nylig Gerd Espelid til årets ildsjel for arbeidet hun har lagt ned i Lysakerfjorden Brettseilerklubb de siste 35 årene! Gerd har vært aktiv som seiler, seilermamma og har i mange år vært en stor ressurs for Lysakerfjorden Brettseilerklubb, og brettsporten generelt. Hun har hatt flere ulike værv, og lagt ned mye tid og krefter for brettsporten. NBK gratulerer! Vi trenger sånne som deg!

image1

Hva visepresidenten i seilforbundet sa: «Ildsjelene de trenger vi virkelig for at Seil-Norge skal gå rundt. Juryen har vurdert tre flotte kandidater til denne prisen i år. Det er Gerd Espelid fra Lysakerfjorden brettseilerklubb, Erik Ask fra Asker seilforening og Pål Kragset fra Ålesund seilforening. Begrunnelsen for årets valg er: Årets ildsjel har vært et trofast medlem av sin klubb siden rett etter at den ble stiftet for en anselig mengde år siden. Han eller henne har helt fra starten tatt på seg ulike roller i klubben, i styret i mange år som klubbsekretær. Årets ildsjel har gjennom sine 30 år i egen klubb vært en synlig rollemodell, både som utøver, som tillitsvalgt og som ildsjel i sin egen forening. Og vedkommende har vært en spesielt viktig rollemodell for kvinner i alle aldre. Klubbens medlemmer fremhever at klubben ikke ville vært det den er i dag uten denne helt spesielle personens innsats. Og de medlemmene som forteller dette er medlemmer av Lysakerfjorden brettseilerklubb, årets ildsjel er Gerd Espelid».