Kristian Kramer Wendelborg, Europamester i BIC Techno 293 Plus

NBK gratulerer Kristian Kramer Wendelborg som i dag er kåret til junior europamester (u19) 2016 i Techno 293 Plus. Mesterskapet har pågått i Sopot, Polen denne uken med 40 deltagende gutter fra 11 nasjoner. Jakob Ruud ble nummer to etter å ha ledet hele uken, foran ungarske Richard Geiger.

Helle Oppedal (BS) mistet 3 plassen på siste kryss i race nr 15, men fikk en fin 4 plass i jente feltet.

KNS har hatt flere seilere med, og seilerne hevdet seg godt som lag. Fredrik Nilsen og Ola Bjørne tok fine 6.- og 7.-plasser.

Dette er første gang det arrangeres et eget EM i denne klassen, som er BIC Techno brett med 8.5 kvadratmeter seil og lengre finne enn vanlige BIC-brett. Klassen er blitt valgt som en av tre seilklasser til ungdoms-OL i Argentina i oktober 2018. Neste uke arrangeres EM i Techno 293 med flere hundre deltagere i u15 og u17. Da kommer også lynraske franskmenn, italienere og israelere til å stille på start.

image1