Vell gjennomført Klassemesterskap i Kona Windsurfing

Kona Windsurfing er klassen med fokus på bredde og sosiale rammer rundt arrangementet. Her får unge, gamle og uerfarne seilere prøve seg sammen. Kona klassen er en One design klasse der seilere har forskjellig størrelse på seil utfra vekt og kjønn.

Unknown

Arrangementet ble i år lagt til Åsane Seilforening og deres fasiliteter på Storøen. 20 deltakere hadde meldt seg på og første regatta ble arrangert inne i Eidsvågen med krevende vindforhold der taktikk og kunnskap om vind var avgjørende. Junior seilerne fortsatte med ytterligere tre regatta mens senior gruppen seilte de tre neste regattaene på byfjorden der forholdene var krevende med mye sørlig vind og sjø. Etter tre regattaer i tøffe forhold på byfjorden var det ikke mye krefter igjen i verken ung eller gammel seiler. De fleste var rimelig sliten men alle hadde hatt en fantastisk opplevelse på fjorden.

Inne på Storøen ble grillen tent, pølser grillet og Stand Up padling konkurranse ble arrangert med flotte premier fra våre sponsorer og god stemning blant supporterne på kaien. Mange blide deltakere og god stemning ble det i det flotte været.

Vinnere ble:

Herrer: Kristian Oppedal, Bergens Seilforening

Damer: Pauline Mørner, Åsane Seilforening

Gutt: Mikkel Løtveit, Åsane Seilforening

Jente: Mie Skjold Larsen, Bergens Seilforening